Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pers hemkryddade snappsar

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hallon- snaps: Lägg i hallon i vodkan och låt dra 1-2 dygn i rumstemperatur. Sila av dom (om du vill ha en klar snaps) häll tillbaka i flaskan. Kyl sedan i frysen.
  2. Mörkösnapsen: Häll upp honungen och lägg i citronmelissen och citronskalet. Låt dra 1-2 dygn i rumstemperatur och sila sedan av och häll upp i flaskan. Kyl sedan i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.