Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pers Heta Thai kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här jätte goda grytan kom till när min man ville överraska mig med något gott, med det som fanns hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök lätt, den får inte ta färg. Lägg över i en gryta.
  2. Stek kycklingen runt om så att den får fin färg, lägg i röd curry och ingefära så att dom får fräsa med kycklingen ett par min, häll över cocosmjölk och sesamolja, rör om och häll över det i grytan ihop med löken. Smaka av med fishsauce.
  3. Låt sedan allt småkoka i ca: 30min. Smaka av. Strö över persilja.
  4. Serveras med nudlar eller ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.