Här ett klassiskt recept med få ingredienser och bara att röra ihop...ett mellanting mellan sockerkaka och vetebröd.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Inga ägg i???? Är det korekt? O i så fall, hur blir konsistensen? Blir den inte väldigt degig? MVh Irene
Det funkar jättebra utan ägg. Jag tog 3dl vanilj youghurt, kakan smakade jättegott men var lite svår att få genomgräddad. den stod myckelängre än de 40min som stod i receptet och ändå känndes den lite degig. Men vad detta berodde på kan jag inte yttra mig om. Det smakade gott ändå ;o).
Jättegod kaka...mkt lättgjord och resultatet blev finfint !
En jättegod kaka. Gillar verkligen kardemumma så det passar mig. Fick grädda den ganska länge till, men vad då. Tycker att det är så ofta när man gör mjuka kakor. Så tack för den.
Jag gjorde kakan i en rundspringform och använde 3 dl gräddfil gräddade den i 40 min! Kanon fin kaka genomgräddad, saftig och jätte god!!! Kommer att göra den igen!!! FruHerman
Jättegod kaka och enkel att göra. Bjöd på den på jobbet och alla gillade den. Tack för ett jättebra recept.
Jättegod kaka och enkel att göra. Bjöd på den på jobbet och alla gillade den. Tack för ett jättebra recept.