Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pers paprika- och kaprisbiffar

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är mycket goda biffar med paprika och kapris. Servera dem gärna med kokt potatis och brunsås.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på grill och lägg in paprikorna på galler högt upp i ugnen. Vänd dem med jämna mellanrum tills dom blivit svarta i skalet. Lägg dom sedan i en plastpåse och knyt den. Hacka sedan lök och kapris fint. Kärna ut chilin och hacka den fint. Öppna påsen och pilla försiktigt bort det brända på paprikorna och ta bort kärnhuset och kärnorna. Hacka dem sedan i små bitar. Blanda färs, paprika, lök, chili, kapris och ägg i en bunke till en jämn smet och smaka av med salt och peppar. Gör biffar som är ca 7 cm i diameter och ca 1 cm tjocka. Stek dem sedan i smör och en skvätt olivolja tills dom blivit gyllenbruna och genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.