Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persika och mascarpone dessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mascarpone och grädden fluffigt. Lågg åt sidan.
  2. Dela persika-tärningarna jämnt i 4 högar (en hög till varje glas). Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån.
  3. Gör detta 2 gånger till (glaset kommer då vara någorlunda fullt), Klart. Gör samma sak med de 3 resterande glasen. Ställ in i kylen en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.