Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiko- och hallonfrappé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvligt svalkande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av persikans fruktkött från kärnan. Skiva fruktköttet och lägg fyra skivor åt sidan till garnering. Lägg resten av fruktköttet i en skål tillsammans med hallonen. Ställ skålen i frysen och kyl 30 minuter. Kyl även fyra serveringsglas i frysen.
  2. Lägg det kylda fruktköttet och hallonen i en mixer eller matberedare. Tillsätt mjölk, apelsinjuice och vaniljglass och mixa tills blandningen är jämn. Häll upp frappén i de fyra kylda glasen.
  3. Servera garnerad med hallon och en skiva persika. Servera genast. De är godast när de är så kalla som möjligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.