Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiko- och passionssorbet

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det är hur enkelt att mixa ihop en sorbet. Den här glassen blir en succé. 123 kalorier per portion 0 g fett 1 g protein 28 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa persikor, glukossirap och socker slätt i en blender eller med en stavmixer. Gröp ur passionsfrukterna och tillsätt dem samt citronjuicen.
  2. Häll smeten i en form ca 20x20 cm. Frys ca 2 timmar, rör några gånger undertiden. Mosa ihop glassen smidig med en sked vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.