Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikocheesecake

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mmm vad gott det låter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200º
  2. Mixa kexen väl i matberedare. Blanda med smör och kardemumma. Tryck ut blandningen i botten på en form, 26 centimeter med löstagbar kant. Ställ in i ugnen 6–8 minuter, låt svalna.
  3. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa samman frukt mix, hackad frukt, Philadelphia ost och yoghurt. Tillsätt florsocker, salt och vaniljsocker. Smält gelatinbladen enligt anvisning på förpackningen, ringla ner i smeten under omrörning. Häll smeten i springformen och ställ i kylen minst 3 timmar.
  4. Vid servering; värm marmeladen försiktigt. Blanda marmelad och passionsfrukt och bred över cheesecaken, garnera med mynta eller citronmelissblad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mia-59-staff 22 september 2011

    Ohh den här kakan har jag gjort och den blev väldigt god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.