Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikokräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbar och älskad av alla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt en kastrull på mellanvärme. Blanda socker och brunt farinsocker eller muscovadoråsockret. Strö sockerblandningen i botten på kastrullen. Låt sockret smälta och karamelliseras. Tillsätt kardemumma och kanel.
  2. Dela persikorna i 2 cm stora bitar och lägg ner i kastrullen med sockret och låt det koka ihop i 5 minuter. Tillsätt jordgubbarna och stäng av plattan och låt kastrullen stå kvar och svalna.
  3. Kyl sedan ner krämen. Förvara i lufttät burk i kylskåpet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.