Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikolikör

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Utöver den här så gör jag även blåbärslikör och cointreau. Alla tre är lika goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta, torka och skär persikorna i bitar. Lägg dem tillsammans med kärnorna i en stor glasburk. Lägg i kanel, socker och häll på spriten. Sätt på locket, skaka om ordentligt och ställ undan på sval och mörk plats.
  2. Skaka burken då och då tills sockret löst sig. När det stått en vecka ungefär så sila likören och häll den på flaskor och lagra dem svalt i 3-4 månader innan du börjar servera den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.