Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomarmelad med mynta

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och skär persikorna i bitar.
  2. Blanda persikobitarna med syltsockret och myntabladen i en kastrull och koka i 2-5 minuter beroende på mognadsgrad.
  3. Tag kastrullen från värmen. Skumma noga. Låt stå i 15 minuter.
  4. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dorananny 6 juni 2010

    Väldigt god, gjord på de första persikorna, mogna och söta, sicilianska som jag!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.