Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomarmelad med valnötter

 
Skriv ut

Ett läckert tillbehör till ostbrickans hårdost eller grönmögelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala persikorna. Skär dem i bitar. Blanda frukten med syltsockret i en gryta och koka 5 minuter.
  2. Ta grytan från värmen och skumma om det behövs. Tillsätt strimlat citronskal och grovhackade valnötskärnor. Låt sedan marmeladen stå i 15 minuter. Rör om då och då.
  3. Häll slutligen upp marmeladen i väl rengjorda burkar med tättslutande lock. Förvara den i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.