Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomarmelad med vitt vin och vanilj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Pesikomarmelad är jättegott men med vin och vanilj borde den bli superb!

Ingredienser

Instruktioner

Skålla, skala och kärna ur persikorna. Skär i små bitar. Blanda persikorna och vinet i en kastrull och sjud under lock i 3-4 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i ytterligare 2-3 minuter. Rör i vaniljsockret. Skumma väl. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena54 11 september 2012

    Mycket god! Du har många goda recept som jag har gjort.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.