Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomousse

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna tårtfyllning är helt underbar. Färg finns att köpa här: http://borgebykryddgard.jetshop.se/

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden med socker och vaniljsocker. Mixa persikorna släta.
  2. Smält gelatinet med ett par-tre matskedar av persikogeggan.
  3. Häll tillbaka den del med gelatin. Häll i persikorna i grädden tillsammans med så mycket färg du vill ha och rör försiktigt ihop moussen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SEAbjrpn 29 juli 2013

    Tror denna blir syrlig och god i tårtan. Kram/SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.