Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikopaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Bjöd mina arbetskamrater på pajen idag och den blev väldigt omtyckt. Fick kommentaren: "Du tar med dig receptet imorron va?"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform. Dela persikorna i klyftor och lägg ut dem på pajdegen.
  2. Blanda crème fraiche, vaniljsocker och äggulor och häll det över persikorna i formen. Grädda i ugnen på 200ºC i 25-30 minuter. Strö över lite hackade hasselnötter mot slutet.
  3. Till pajen är det gott att servera vispad grädde blandat med skal och saft från en citron. Smaka dig fram!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.