Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikor i Amarettocrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god efterrätt som passar en ljummen sommarkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär persikorna i tunna klyftor. Blanda dem med likör och citronsaft, rör om.
  2. Vispa grädden. Blanda mascarponen med sockret och vispa tills det blir fluffigt, blanda sedan i grädden, men spara lite för dekoration. Häll upp till hälften i ett högt glas. Lägg på persikoblandningen och strö över amarettokrossen. Toppa med den oblandade grädden och dekorera med mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.