Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikor med havretäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Serveras varm med glass till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg persikorna i en ugnsfast form. Knåda ihop gryn, socker, mjöl och margarin och lägg det som ett täcke över frukten. Det kan kavlas mellan smörpapper. Grädda i ugn på 225 grader tills det blivit snyggt brunt. Serveras varm med en ljuvlig vaniljglass till.
  2. Är vi 6 personer så tar jag 12 persikor men behöver inte öka på degen för det. Har haft som mest 16 persikor till samma mängd deg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.