Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikor under mandeltäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbar efterrätt och dessutom lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt persikorna rinna av och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat.
  2. Blanda mandel, margarin (smör), socker, grädde (mjölk) och vetemjöl i en kastrull. Låt smeten koka upp under omrörning.
  3. Häll smeten över persikorna. Grädda i 225 grader ca 15 minuter.
  4. Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
  5. Vid bjudning kan du kan förbereda så långt att du bara häller smeten över persikorna och sätter in i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.