Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikotrifle

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Under vaniljkrämen och grädden döljer sig frukt och en botten av sockerkaka. En klassisk brittisk dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sockerkakan i bitar och använd bitarna för att täcka bottnen av en glasform. Bred på jordgubbssylt. Häll över sherryn och låt den sugas in i sockerkaksbottnen.
  2. Skala och skär persikorna och lägg dem ovanpå sockerkaksbottnen samt hallon. Häll över vaniljkrämen och låt triflen svalna i kylen.
  3. Vispa grädden och vänd den över triflen. Ställ tillbaka triflen i kylen och låt stå i minst 30 minuter. Rosta mandelskivorna och strö dem över desserten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.