Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljepotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt billigt o gott =)

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i skivor. Värm oljan i en gryta. Fräs lök, vitlök och persilja på medelvärme i ca 5 minuter. Lägg potatisen i grytan och fräs alltsammans i ca 5 minuter, rör om då och då. Häll på buljong så att potatisen täcks, och låt det koka upp. Sänk värmen och lägg på ett lock. Låt småkoka i ca 20 minuter. Servera potatisen varm med tex kött, korv, kassler eller pannbiff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.