Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

persiljesås med ris och skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

gott. det kanske inte låter gott men det e det och så går det fort och e billigt gör ett fösök för det e det värt

Ingredienser

Instruktioner

koka upp riset, bryn smörgåskinkan i hela runda skivor häll på grädden när skinkan fått lite färg, salta peppra. toppa med att klippa över med massor av färsk persilja det är den som ger den mesta smaken servera med riset.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • krtek 5 april 2008

    Mumsgott och uppskattat av hela familjen. Vi gjorde lite förändringar: 150-200 g "skivspill" Ca 3 dl grädde och matlagningsgrädde. Lite maizena i så att såsen tjocknade lite. En grönskasbuljongtärning i riset

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.