Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persisk Kidneybönsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matig och fräsch sallad som med fördel kan ersätta vanliga potatissallader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och kyl ner. Koka äggen och kyl ner. Tärna sedan ägg och potatis i små tärningar. Strimla vitkålen och tärna saltgurkan.
  2. Blanda lime, yoghurt, salt och peppar i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Låt stå någon timme innan servering (idealiskt om den får stå och dra till sig under natten).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.