Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persisk kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ätit flera gånger och det är himla gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i små bitar, skölj i kallt vatten, och låt ligga i en vattensil i ca: 15 minuter. Sätt under tiden, på spisen på högsta värme. Skala och hacka löken, tag e stor gryta och häll i 1 dl matolja, löken och stek i 3 minuter.
  2. Blanda i gurkmejan och cayennepeppar, stek 1 minut. Tag kycklingbitarna (som ska vara torra) och stek alltsammans, rör om då och då i ca: 6 minuter. Tillsätt krossade tomater, salta och peppra.
  3. Grytan är färdig efter 30 minuter. Servera gärna med ris eller potatis och en grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maria_J 6 mars 2011

    Måste jag testa. Det låter gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.