Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persisk örtomelett med knaprig sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbart god omelett serverad med en smakrik och knaprig sallad och en "bitig" sås på vitlök och yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop vitlöksyoghurten och ställ kallt till servering.
  2. Klipp spenat och örter mycket fint, eller hacka dem med kniv.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna, pressa vitlöken direkt i pannan. Lägg i de hackade örterna och spenaten och fräs tills de är mjuka.
  4. Vispa upp äggen med salt, peppar och gurkmeja eller curry och häll smeten över örterna.
  5. Stek omeletten på bägge sidor tills den fått fin färg, ca 10 minuter.
  6. Strimla fänkålen och paprikan till salladen, hacka persiljan. Blanda med citronsaften, olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  7. Servera omeletten med såsen och salladen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.