Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PERSISK SALLAD à la Maria

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En matig sallad, som gör sig lika bra på ett buffébord, eller som egenrätt med rostat bröd till. Väl värd att prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kycklingen med lök, svartpeppar & gurkmeja. Koka potatisen med skalet på, låt sedan kallna. Koka äggen och låt dessa kallna. Mosa potatisen och blanda ner finfördelat kycklingkött och mosade ägg. Blanda i ärtorna och de finhackade saltgurkorna. Rör ner nästan hela burken majonnäs, lite olivolja och citron. Smaka av med salt och peppar. Låt salladen stå kall över natten så att smakerna kommer fram.
  2. Smaklig spis !

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ingela Landberg 18 januari 2020

    Rätten heter sallad olivier

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.