Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pesce alla puttanesca

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott bara att prova

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlöken tunt. Finhacka chilin. Fräs vitlök och chili i oljan några minuter i en stor stekpanna.
  2. Häll i kapris, oliver och tomater. Koka ihop ca 15 min, salta och peppra.
  3. Lägg i fiskfiléerna. Låt puttra under lock ca 10 min, vänd på fisken efter 5 min. Lägg i persilja. Servera med ris eller pasta. Vill du hellre ha pasta till är det gott att lyfta ur fisken, och lägga den nykokta pastan i såsen och blanda om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.