Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestokyckling med citronpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott. Vardag som fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten. Krama ur vattnet och hacka den. Skala och hacka vitlöken. Hacka basilkian och valnötterna. Blanda alla ingredienserna, lägg filérna i en ungsfast form och bred över blandningen. Stek mitt i ugnen i ca 20-25 minuter. Servera kycklingen med lätt stekta tomat halvor och citron pasta.
  2. Citronpasta: Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Blanda den kokta pastan med smöret och rivet citronskal

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.