Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestokyckling med Honey crunch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda créme fraichen och peston till en röra. Krydda med lite svartpeppar. Snitta kycklingfiléerna och lägg in hälften av pestoröran. Sätt tandpetare i öppningen på filéerna så att pestoröran håller sig kvar. Stek kycklingfiléerna i lite olivolja så att det blir en stekyta och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Lägg resten av pestoröran över kycklingfiléerna. Krossa Honey Crunchen och strö den som ett lager över kycklingfiléerna. Sätt in det i ugnen och låt ståi 30 minuter. Servera gärna med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.