Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestomarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt, gott och enkelt. Kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera fläskkarrén i några timmar i kylen i peston. Förslagsvis i en plastpåse.
  2. Tillaga den i ugnen på 200 grader i ca 45 minuter (tills innertemperaturen är ca 83 grader).
  3. Ta upp den och låt den ligga på folie i ca 10-15 minuter.
  4. Skiva upp köttet ganska tunt och lägg upp på ett fat. Ringla lite mer pesto över samt strö basilika över.
  5. Servera med annat kallskuret, exempelvis på en buffé. Passar till det mesta, pasta- eller potatissallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.