Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestomarulk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marulk som tillagas i folie med pestomarinad och flagad mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör marinaden. Mortla eller mixa alla ingredienser till en slät marinad och smaka av med salt och peppar.
  2. Ta bort alla lager av skinn på marulken. Blanda marinaden med citronraspet och peppra ordentligt. Lägg filéerna på var sitt stort folieark och fördela pestomarinaden över fisken.
  3. Vik ihop foliepaketet och lägg på grillen 12-15 minuter.

Kommentarer (1)

  • ivetofta 15 februari 2009

    Har inte gjort det än, men samlar recept som passar till en low carb livsstil och detta verkar perfekt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.