Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestopasta med avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Trevlig vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. 2. Skala och skiva morötterna. Dela, kärna ur och skala avokadon. Skär den i bitar. 3. Lägg i morötterna i pastavattnet och låt dem koka med i 5 min på slutet av pastans koktid. 4. Vispa ihop creme fraiche och pesto i en kastrull och värm såsen försiktigt. 5. Låt pastan och morötterna rinna av. Servera med pestosåsen och akokado. Strö över solrosfrön och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.