Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestopasta med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakrik och snabblagad pastarätt. från icas Buffé tidning från augusti 2009.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär chorizon i slantar och fräs dem 3-5 min i olja. Grovhacka basilikan och spara några blad till servering. Jag hade inte färsk, så jag kryddade bara lite med torkad basilika, funkade fint. Häll av pastan och blanda med pesto (jag tog bara 1/2 burk till 500 g pasta) creme fraiche och basilika, blanda ner korv och paprika i pastan, smaka av med salt och peppar och hyvla parmesan över. Enligt receptet ska det inte vara majs eller paprika, men jag lägger alltid till någon grönsak. och majs och paprika passade bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.