Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestopasta med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt, gott och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan i rikligt med vatten. Stek svampen i lite olja, salt och peppar, vitlökspulver Blanda peston med cream fraichei en stor skål. All pasta skall rymmas i skålen. Skär fetaosten i bitar och blanda i den och den stekta svampen. När pastan är färdigkokt så skölj den lite i vatten och blanda sedan även i den i pestoröran. Spola pastan under rinnande vatten så att den blir kall. Strö över solrosfrön och peppra. Servera ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.