Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestopasta med kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och väldigt god maträtt, som duger till både lunch och middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta kastrullen med vatten på plattan, när vattnet har börjat koka häller du i lite salt och sen lägger i 10 bollar tagliatelle spaghetti. Medans pastan kockar ska du skära upp kycklingfiléerna i små bitar, hälla i lite smör i stekpannan, stek kycklingfiléerna med smaksatta kryddor (vitlökspeppar, svartpeppar eller kött- och grillkrydda t.ex).
  2. När pastan och kycklingen är klara så häller du ner det i en fin skål, och blandar om, efter det häller du i hela burken pesto om du är ett "pestofan". Annars kan du alltid gå efter smak och känsel. Blanda ner majs och parmesanost.
  3. Bör serveras med körsbärstomater, majs och lite extra parmesanost

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tittisthoren 6 februari 2009

    Ett recept helt i min smak. Få ingredienser, snabblagat och samtidigt kanongott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.