Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestoquinoa med krispiga grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Röd pesto sätter sprätt på vit, röd och svart quinoa tillsammans med vitlöksfrästa grönsaker och smulad salladsost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Skala vitlök, rödlök och morot. Finhacka vitlök och rödlök. Skär morot och zucchini i tunna strimlor. Dela körsbärstomaterna.
  2. Fräs vitlök, rödlök, morot och zucchini i 2 msk olja i ca 5 minuter i en stekpanna. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Blanda quinoan med grönsaksfräs, körsbärstomater och pesto. Lägg upp på ett fat. Smula över sallads- eller fetaost. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.