Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestosås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt och supergott till kyckling och pasta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka röd- och vitlöken till önskvärd storlek. (Gärna lite större då de blir mildare i såsen).
  2. Låt löken fräsa i olja i några minuter.
  3. Tillsätt vatten, grädde, cremé fraiche och grön pesto och låt småkoka i 10 minuter.
  4. Häll i basilika, svartpeppar, salt, vitlökspulver efter smak (hellre lite för mycket än för lite). Nu kan även mer pesto tillsättas efter behov.
  5. Koka pasta (tortiglioni är min favorit till den här såsen) och ta grillad kyckling till för bästa kombination!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.