- Serverar: 12 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Fantastiskt goda snurror till fördrinken eller på buffébordet.
Instruktioner
- Pensla smördegsplattan med uppvispat ägg över hela ena sidan. Bred ut peston jämt över hela plattan. Strö hackade soltorkade tomater över hela ytan. Riv parmesanosten och strö den över. Mal peppar över och salta eventuellt med lite flingsalt. Tänk på att både pesto och parmesan ger lite sälta.
- Rulla ihop plattan och skär "rulltårtsbitar" som är 1,5 cm tjocka. Lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 225 grader i mellan 10 och 12 minuter tills de har fått fin färg. Servera dem varma.
- De går att frysa och värma i ugnen innan servering om så önskas.
Publicerat den
12 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar