Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestosnurror

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fantastiskt goda snurror till fördrinken eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla smördegsplattan med uppvispat ägg över hela ena sidan. Bred ut peston jämt över hela plattan. Strö hackade soltorkade tomater över hela ytan. Riv parmesanosten och strö den över. Mal peppar över och salta eventuellt med lite flingsalt. Tänk på att både pesto och parmesan ger lite sälta.
  2. Rulla ihop plattan och skär "rulltårtsbitar" som är 1,5 cm tjocka. Lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 225 grader i mellan 10 och 12 minuter tills de har fått fin färg. Servera dem varma.
  3. De går att frysa och värma i ugnen innan servering om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.