Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peters Fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Bra vardagsrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fiskblocket i bitar och lägg i liten ugnsfast form. Pressa citron över. Salta och peppra.
  2. Hacka grönsakerna och strö över.
  3. Blanda hummerfond, grädde och persilja. Häll över fisk och grönsaker. Stek bacon och blanda ned.
  4. In i ugnen i 200 grader i 35-40 min.
  5. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.