Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peters låda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Se vad gott man kan göra med fiskbullar

Ingredienser

Instruktioner

Strimla purjo och paprika och fräs allt i smör några minuter. Strö över mjöl och rör om väl. Tillsätt paprikapulver och tomater och låt det puttra några minuter. Häll i fiskbullarna, späd ev med lite fiskbullsspad och smaka av med salt och ev lite vitlök. Pannan äts het med kokt ris eller potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 27 januari 2011

    Mycket gott och kul att man kan göra något med en burk fiskbullar. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.