Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petit-chou puffar med laxkräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kanske något för påskbordet?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 1. Tillred degen enligt anvisningarna på paketet och spritsa ut 6 bollar på bakpapper. Baka enligt anvisningen på paketet. Låt bollarna svalna på galler.
  3. 2. Fyllning:
  4. Hacka laxen och tärna avokadon. Blanda lax, avokado, hackad gräslök, crème fraiche, salt och peppar. Smaka av med chili.
  5. 3. Skär av locken på petit-chouerna. Fördela fyllningen i underdelarna. Lägg på locken och garnera med salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.