Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petras fiskgratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskfileerna, gärna i svalt vatten, å lägg dem i en rektangulär ugnsform och krydda med fiskkryddan. Hacka löken och skär breda stavar av morötterna och lägg dem på fisken. Blanda resten i en bunke till en sås och häll över allt i formen. Strö lite riven ost över. Ställ in i ugnens mitt i 30 min i 200 grader. Servera med kokt potatis och eller wokgrönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.