Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petters fruktbål

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En bål är en dryck av saft, läskedryck och/eller vin/sprit, ofta med skivade frukter i. Den serveras med hjälp av en skopa ur en stor skål. M.a.o. en bål kan varieras i oändlighet. Servera alltid en bål väl kyld

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en stor skål.
  2. Ställ kallt. Serveras kall och med en soppslev.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • stinta 2 juni 2008

    Hej du! Tack för ditt recept på din goda bål som vi testade i helgen. Men när jag nu skulle göra den upptäckte jag att jag inte hade något grenadin hemma;-( Vad göra? Trist och vattnig färg. Man tager vad man haver. Testade först med blå cuaco (eller hur det nu stavas) men ingen roligare färs för det. Ca 5 cl. Jag slängde då i några stänk, kanske 1 cl koncentrerad mormorssaft med smultronsmak!! Vilken respons det blev av gästerna. Den blev väldigt "sommrig". Ska nog testa ditt original åxå. Eftersom det har blivit lite tok med kokboken märker du väl att jag ahr sparat den "igen" ;-) Ha en bra dag/ Anitha

  • stinta 2 juni 2008

    glömde R -et i cuRaco

  • hannalinne 11 mars 2012

    Det verkar jättegott, men jag har en fråga. Ska grapefrukten och apelsinen pressas eller delas?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.