Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petterssons Fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbar gryta, både till fest och till vardags

Ingredienser

Instruktioner

1. skala och skär morötterna i strimlor och koka med vinet 2. Rör ner creme fraichen 3. Skär purjon i tunna ringar och lägg i kastrullen, tillsätt dragon, buljong, farin och vispgrädden. rör om. 4. Skär fisken i mindre bitar och lägg i kastrullen Låt sjuda ca 5 min 5. Lägg i skalade räkor Garnera med dill och servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • yvonnehallqvist 10 april 2008

    Med ett gott bröd är denna gryta en festmiddag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.