Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphia bullar

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Dessa bullar behöver inte knådas eller kavlas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör som med vanlig vetedeg. Smula jästen i en bunke.
  2. Smält margarinet och häll i mjölken värm till 37 grader.
  3. Häll den sedan över jästen.
  4. Blanda sedan i de torra ingredienserna när jästen smält.
  5. Häll degen i en smord långpanna och låt jäsa i 30 minuter.
  6. Rör ihop fyllningen under tiden.
  7. När degen jäst klart gör rutor med en mjölad kniv och tryck i fyllningen.
  8. Låt jäsa ytterligare i 30 min. Sist pensla med ägg och strö över pärlsocker.
  9. Grädda i 175 grader i 15-20 minuter.
  10. Tips. Degen är väldigt kladdig så när ni ska jäsa den ta gallret från spisen och lägg ovanpå sedan bakduk.
  11. Ett annat tips är att använda spritsern med en sprutformad spets när ni ska ha i fyllningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.