Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphia- och laxpasta med smak av pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Philadelphiaost ger en krämig och fyllig smak till pastasåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och skär äpplet i tärningar (skalet kan vara kvar) Fräs löken i smör i en stekpanna. Tillsätt äpplet efter en stund.
  2. Rör ner kaffegrädde och klickar med philadelphiaost. Koka ihop till en krämig sås. Smaka av med salt, peppar och pepparrot. Skär laxen i breda strimlor.
  3. Servera pastasåsen med nykokt pasta, lax och rucola. Strö på finriven pepparrot och dra några varv med svartpepparkvarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.