Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphiaglass

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Åh så smarrigt! "Egen" glass när det smakar som bäst! Ännu bättre med en klick bär till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula hälten kexen och lägg i botten i fryståligt kärl.
  2. Vispa grädden lite fluffig, den ska inte vara hård, hellre åt det lösare hållet.
  3. Blanda philadelphiaost, socker, vaniljsocker och gulorna och rör om tills det är slätt, blanda sedan ner ostsmeten i grädden.
  4. Häll nu över smeten i kärlet med kexen i botten. Smula sedan resterande kex och lägg som ett täcke över. Om du inte har lock så lägg plastfolie över och lägg in i frysen och ta ut en kort stund innan servering, den mjuknar snabbt, servera gärna som den är eller med en liten klick bär!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.