Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphiaostfyllda hallonmuffins

 
Skriv ut

Jättesmarriga! Använda amerikanska muffinsformar. Dessa ger bättre stadga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Vispa smör och socker med elvisp. Vispa i äggen, ett i taget. Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Rör ner med slev. Blanda mjöl och bakpulver och rör i smeten med slev. Blanda Philadelphiaosten, florsocker och vaniljsockret i en annan skål. Häll 1 cm smet i botten av formarna. Lägg i ca fyra hallon och en klick Philadelphiaost.
  2. Häll ned smet i formarna så att nästan hela formen är full. Grädda i ugnen i ca 15 min i 200°C.
  3. Ta ut och låt svalna! Blanda kristyr. Färga med karamellfärg. Klicka över muffinsen och bred ut. Ganera med ex. färska hallon.
  4. Kristyr: Rör ihop äggvitepulver och vatten, tillsätt därefter florsocker (tills det blir lite trögt att röra om). Spritsa sedan efter önskemål. Garnera med silverkulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.