Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pias bananomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lunch eller middagsmat och efterrätt på en gång...?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bananerna, skär dem i cm-tjocka skivor och bryn dem i lite matfett.
  2. Tag upp dem ur pannan.
  3. Vispa ihop ägg och vatten, salta och peppra.
  4. Häll omelettsmeten i stekpannan och lägg bananskivorna ovanpå.
  5. Stick i smeten på några ställen så att lös smet kan rinna ner och stelna.
  6. Vik ihop den nygräddade omeletten med en stekspade och låt den glida över på ett serveringsfat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.