Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfilerna med pepparmixen och låt det ligga och dra sig i ca 2-3 tim.
  2. Skär filerna i ca 2 cm strimlor och bryn till dom, lägg i en eldfastform.
  3. Koka kantarell såsen med matlaningsgrädde, vatten och dragon. När såsen är färdig rör i ca 1/2 dl ost.
  4. Stek bacon och kantarellerna och rör i såsen.
  5. Häll över såsen på kycklingen och sedan den rivna osten. In i ugnen i ca 15-20min. Ugnen 200 grader.
  6. Servera ris och en god sallad till detta och man kan ha vitlöks bröd också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.