Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piccata

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegott ostpanerat kött. Servera med ratatouille samt klyftpotatis eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. (Kan behövas mer panering beroende på köttmängd)
  2. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor. Blanda osten med ströbröd, salt och peppar Doppa först köttet i ägg, vänd dem i ostpaneringen. Låt dem ligga några minuter så att paneringen stelnar. Stek skivorna 3-4 min på varje sida på ganska svag värme, så paneringen inte bränns. Servera med klyftpotatis / kokt ris, ratatouille och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.